25.11.2021  |  VVS  |  Sanitet

Baddesign i ny variant

Sammen med den italienske designer Antonio Citterio kan AXOR nu præsentere en ny variant i badkollektion AXOR Citterio fra 2003.

Den nye variant i kollektionen AXOR Citterio, som består af et nyt armatur, fås i klassisk krom eller med en overflade i poleret sort krom og børstet guld-optik.

”Luksus er kvalitet. Ikke bare en følelse af kvalitet, men ægte kvalitet. Enhver kan lave et rør, men når du har de plane overflader på AXOR Citterio, er det ikke nogen enkel proces, og luksus ligger i kvaliteten af udførelsen”, fortæller Antonio Citterio.

Produktkvaliteten i AXOR Citterio kommer blandt andet til udtryk i de plane overflader og flydende overgange, mens designets alsidighed afspejles i et bredt produktsortiment, der omfatter armaturer i forskellige højder og installationsvarianter, versioner med forskellige rosetter og tre grebsvarianter – pin-, kryds- eller vingegreb.

Det nye ”svævende” vingegreb er endnu lettere og mere præcist at betjene og fører AXOR Citterio designsproget videre, alt imens det giver mulighed for at vælge den luksuriøse, ”rudeslebne” 3D-overfladestruktur.

De nye AXOR Citterio armaturer er godkendt til drikkevand i Norden og klar til salg.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere