27.02.2019  |  VVS  |  Varmeanlæg

Banebrydende ny varmtvandsløsning fra METRO THERM

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er vi klar med lanceringen af vores nye produkt METRO Microbooster, som er en banebrydende ny væske-vand brugsvandsvarmepumpe, der genanvender varmen i returvandet til at producere miljøvenligt og billigt varmt brugsvand.

Brugsvandsvarmepumpen egner sig særligt godt til boliger med gulvvarme og er et rigtig godt bud på fremtidens løsning inden for lavtemperaturnetværk og andre energibesparende måder at få varmt vand ud til danskernes boliger. Med METRO Microbooster installeret i hver bolig individuelt har hver bolig altid rigeligt med varmt brugsvand – uden ventetid, mens det fra entreprenørens og installatørens side mest handler om den lave pris og den nemme plug-and-play installation. 

METRO Microbooster har energimærke A+ og er med sin exceptionelt høje COP (faktisk den højeste i Europa) med til at skabe en mere grøn fremtid inden for varmtvandsproduktion. Den er tilpasset de strenge krav i fremtidens byggereglementet og er dermed en løsning, som kan give tryghed og stabilitet mange år frem i tiden. 

Klik her for at læse mere om METRO MicroboosterHer kan du også se en kort animationsfilm, der viser hvordan Microboosteren virker. 
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere