14.12.2018  |  EL  |  El-materiel

Barriererækkeklemmer til direkte montage

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udover BT barriererækkeklemmerne med forskellig tilslutningsteknologi og hybridvarianter tilbyder Phoenix Contact nu også BT rækkeklemmer til direkte montage.

Udover BT barriererækkeklemmerne med forskellig tilslutningsteknologi og hybridvarianter tilbyder Phoenix Contact nu også BT rækkeklemmer til direkte montage. Klemmerne til direkte montage kan sammenbygges til klemmeblokke og fastgøres direkte uden DIN-skinne. Den direkte montage sker uden tab af deling, fordi fastgørelse kan ske på et vilkårligt sted i klemmeblokken.

Ved at benytte 2-polede indstiksbroer fra rækkeklemmesystemet CLIPLINE complete kan ethvert antal rækkeklemmer kombineres i potentialfordelingen. Alle klemhuse har et berøringssikkert design. Det vil sige, at yderligere afdækning af klemrækken ikke er påkrævet.

Barriererækkeklemmerne er egnede til tilslutning af ledere op til 35 mm2. Takket være ringkabelsko og den enkle Push-in tilslutning kan man selv vælge tilslutningsteknologi.

Læs mere om barriererækkeklemmer

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere