07.05.2008

Bedre sikkerhed i hjemmet og virksomheden

Nu bliver det via en netbrowser muligt at administrere, hvem der har adgang til éns virksomhed eller hjem. Det sker med Siedles nye adgangskontrolsystem TCIP.

Systemet gør, at sikkerheden øges i både private hjem og i kontor-, industri-, og øvrige erhvervsejendomme, som vil passe bedre på deres medarbejdere, varer og følsomme oplysninger. TCIP er samtidig nemmere at bruge end mekaniske låsesystemer. Systemet er blandt andet velegnet i virksomheder, som har behov for forskellige ”tidszoner” og forskellige adgangsrettigheder til forskellige brugergrupper. For eksempel kan man give virksomhedsledelsen adgang til alle rum døgnet rundt, mens it-medarbejderne kun har adgang til datacenteret fra kl. 8.00 - 17.00 og rengøringspersonalet fra kl. 17.00 - 18.00. Systemet registrerer alle hændelser og lagrer automatisk en liste over, hvem der har været hvor og hvornår.

Stand 6239

Mere fra Mia

Mia Salling

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere