28.01.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

Befugtning beskytter mod influenza

Indhold fra partner Hvad er dette?

Banebrydende studie viser, at korrekt befugtning hjælper mod influenzasmitte.

Influenza rammer os primært her om vinteren, og selvom vi vaccinerer os, bruger håndsprit og andet, så er det ikke altid nok for at holde virussen væk. 

Studie fra USA

Et nyt studie fra Yale Universitet i USA, ledet af Dr. Akiko Iwasaki har vist, at ved at bibeholde en relativ luftfugtighed på 50%, ydes der en fremragende beskyttelse mod influenza.

Undersøgelsen havde til formål at forstå, hvordan lav luftfugtighed påvirkede immunforsvaret mod influenzavirus. 

Studiet understreger, at steder som skoler, institutioner, boliger, kontorer, hospitaler, fly og alle andre befærdede områder bør opretholde en indendørs relativ luftfugtighed på 40-60 %. 

Denne nye viden kan være yderst vigtig for, at vi i fremtiden kan sikre os bedre mod smittespredning af influenza. 

Du kan læse meget mere om studiet via dette link, hvor du også kan se en video omkring undersøgelsen.

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere