15.08.2018  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Belimo sensorer: Pålidelige og problemfri at installere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Belimos sensorer giver pålidelige målinger og nøjagtige aflæsninger af data. De har nemlig samme præcision og pålidelighed som Belimos ventiler og motorer. Og så er de nemme at installere og integrere.

De er bl.a. kompatible med både BACnet og Modbus – og i det hele taget med de mest anvendte bygningsautomatik- og reguleringssystemer.

Problemfri installation
Men der er også tænkt i praktiske detaljer, som gør installationen let. Monteringspladen er f.eks. aftagelig, så den er nem at bruge som boreskabelon. Kablerne tilsluttes sensorerne via plug-in terminaler, så der ikke skal bruges værktøj, og så der opnås en optimal forbindelse. Sensorerne er udstyret med modulære kabelfittings, som gør det nemt at tilslutte de kabler, som kræves i HVAC-systemet, hvor sensorerne skal indgå.

Belimo leverer en omfattende serie HVAC-sensorer: Temperatur-, fugtigheds-, luftkvalitets-, tryk- og flowsensorer, og der er 5 års garanti på dem alle.

Se Belimos serie af sensorer her.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere