24.04.2018  |  EL  |  El-materiel

Besøg os på El &Teknik 15-17 maj 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mød dine kunders hverdag

Vi omdanner vores store udstillingsbus  til 4 segmenter, som vi leverer løsninger til:

Privatboliger:

Spændende designløsninger, der bryder traditionerne omkring afbrydermateriel.

Smart og intuitiv styring af boligens funktioner med knx easy med integration til f.x. Sonos, Philips Hue og stemmestyring via Amazon Echo.

Erhvervsbygninger:

Alle fysiske el-installationer til erhverv fra “gulv til loft” inkl. intelligent bygningsstyring KNX

Hospitaler:

Se vores bidrag til indreting / styring af sengestuer og operationsstuer, f.x. færdigmonteret sengestuepanel m/ilt, gas, patientkald osv.

Dynamisk lysstyring med mulighed for styring af farvetemperatur. Undersøgelser viser, at korrekt farvetemperatur har positiv indvirkning på såvel patienter som personale.

Diatermisug, der opfylder arbejdsmiljøkrav for udsugning ved laseroperationer.

Hoteller:

Internationale gæster på de danske hoteller skal naturligvis have adgang til internationale afbrydere/stikkontakter. Dermed er der også åbnet op for at vælge blandt et stort udvalg af designs, så afbrydere / stikkontakter er fuldt på højde med det moderne hotels øvrige interiør. Vi har et bredt program fra Berker.

Vi holder med bussen på stand U8300 – uden for ved indgangen. Kom inden for til en præsentation af mulighederne og en uformel snak.

Vi glæder os til at se dig!

Tags: Wexøe A/S

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Vi er WexøeSiden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger.Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores faglige kompet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere