Event

Beskyttelse af sikkerhedsgrunde - nye regler for jordingsanlæg

DANSK ENERGI

www.danskenergi.dk/kurser

  • kurser@danskenergi.dk
  • +45 35300400
  • Vodroffsvej 59 1900 Frederiksberg C
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 12.11.2019
Start tidspunkt:
Sted: Kolding
Tilmeld  

På dette kursus lærer du en korrekt dimensionering af jordingsanlægget. Der lægges vægt både på den grundlæggende teori samt ikke mindst den praktiske tilgang udførelse og kontrol.

Hvordan opnår man en optimal beskyttelse mod elektrisk stød?

En overgangsperiode mellem gamle og nye regler for elsikkerhed i forbindelse med vedligeholdelse og ny-anlæg på elnettet fra 0,4 kV til 60 kV er ved at være slut. Fra 2019 handler det om at overholde de nye regler, så du kan beskytte dig selv og dine kolleger optimalt mod elektriske stød fra bl.a. på transformerstationer.

Beskyttelse mod farlige berørings-spændinger og risiko for elektrisk stød, der kan få vitale følger både for mennesker og dyr, er nogle af de vigtigste foranstaltninger i vores elektriske net og installationer.

Beskyttelse af sikkerhedsgrunde er et krav, hvor myndighederne ikke tillader kompromis! På dette kursus får du viden om systemjordringer, potentialudligning og korrekt dimensionering af jordingsanlæg.

Vi underviser i den grundlæggende teori, ligesom vi gennemgår de nye regler fra elsikkerhedslovens bekendtgørelser og tilknyttede standarder. På vores gode faciliteter i Kolding øver vi også praktisk udførsel og kontrol, så ved at deltage i dette kursus kan du og dit firma få de nye regler ind under huden, så alle komme sikkert hjem fra arbejde på elnettet.

Underviser på dette kursus er en af landets fremmeste ekspert på området Ernst Boye Nielsen.

Målgruppe: Rådgivere, installatører og elnetselskaber.

Tags: DANSK ENERGI

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere