01.10.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Bestil 5. udgave af bogen “Eldokumentation efter standarder”

Indhold fra partner Hvad er dette?

5. udgave af bogen “Eldokumentation efter standarder” er netop kommet hjem fra trykkeriet og ligger klar til bestilling.

5. udgave af bogen “Eldokumentation efter standarder” er netop kommet hjem fra trykkeriet og ligger klar til bestilling.

Bogen er en opslagsbog, der giver overblik over regler og krav fra alle relevante standarder om oprettelse af eldokumentation for maskiner, udstyr, tavler og installationer. 5. udgave er opdateret i forhold til alle gældende standarder indenfor eldokumentation.

Bogen er på 162 sider og koster 349,- + 85,- i forsendelse, excl. moms.

Bogen kan bestilles i vores webshop

Det vil også være muligt at afhente bogen på vores stand på hi-messen, hvor vi deltager fra den 5.-7. oktober eller til vores brugermøder.

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere