29.09.2017  |  EL  |  Branchen

Billund El-Service skifter ejer

Fra den 1. oktober får sydjyske Billund El-Service nye ejere - den tidligere ejer bliver i virksomheden, men nu som menig medarbejder.

I syv år har John Karstensen drevet Billund El-Service på Kløvervej i Billund. Men nu har han, efter grundige overvejelser, valgt at afhænde sin virksomhed til Knud Jørgensen El, skriver ugeavisen.dk. 

John Karstensen bliver dog i virksomheden, men fremover vil det blive som lønmodtager og menig medarbejder:

”Jeg har simpelthen besluttet, at jeg vil holde noget mere fri. I rigtig mange år har jeg haft en arbejdsdag på 12-14 timer, og for det meste også arbejdet i weekenden. Det ønsker jeg at lave om på, så jeg får mere tid til min hustru, vores to børn og mig selv”, siger han til ugeavisen.dk.

Læs også: Camfil opkøber Nomitec

Virksomhedens navn forbliver det samme
Den nye ejer er Knud Jørgensen El, der til daglig drives af Henrik Terp Kristensen og Bent Kristensen, der i forvejen har afdelinger i Nebel, Grindsted, Gørding og Esbjerg:

”At vi nu tager over, er ikke noget kunderne kommer til at mærke noget videre til. John har opbygget en solid og sund virksomhed, og vi ønsker at fortsætte og videreudvikle den i den samme gode ånd, som han har implementeret. Så virksomhedens navn forbliver det samme, og samtlige fire medarbejdere, også John, fortsætter i den”, siger Henrik Terp Kristensen til ugeavisen.dk.

Den daglige leder af Billund El-Service bliver Jakob Okholm fra Knud Jørgensen EL i Nebel. Dermed slipper John Karstensen for de mange administrative rutiner, som han indtil nu selv har stået for. I stedet vil hans primære funktion bestå i at servicere erhverv og industri.

Knud Jørgensen El og Billund El-Service har i alt 29 medarbejdere, heriblandt ejerne, og beskæftiger sig med alt inden for elinstallationer.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere