11.11.2020  |  VVS  |  Sanitet

BLACK IS BACK - DEN NYE TREND: SORTE BRUSERE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gustavsbergs produkter har altid været lig med høj kvalitet med fokus på funktion og moderne design. Nu lancerer vi en kærkommen tilføjelse til vores populære brusehovedserie Round & Square med Estetic brusearmatur i en ny matsort farve.

Med de nye hovedbrusere Round og Square fra Gustavsberg opnår du helt enkelt den samme afslappende spafølelse hjemme, som når du tjekker ind på et lækkert hotel eller på et spaophold. Præcis som navnet antyder så har Round et rundt formsprog, mens Square er firkantet. Den 250 mm store hovedbruser giver rigeligt med vand, der dækker hele kroppen og med håndbruserens tre funktionelle indstillinger kombineres smarte funktioner med en stund af total velbefindende. Begge modeller fås i kombination med termostatarmaturer i forskellige design for en smart, komplet løsning fra Gustavsberg.

Noget for enhver smag
De nye store brusehoveder Round og Square fra Gustavsberg holder den højeste kvalitet, både når det gælder form og funktion. Brusehovederne fås både som komplette sæt med et termostatarmatur inkluderet i emballagen eller som et separat brusehoved, der passer til alle bruserarmaturer med ½” tilslutning opad. 

Round og Square modellerne er supertynde og måler i diamater Ø250 mm eller er 250x250 mm store afhængig af modellen. Den faste hovedbruser er stor og sikrer rigelig vandgennemstrømning, som giver en behagelig og afslappende bruseoplevelse. Til at øge oplevelsen kan både bruserstang og hovedbruser tilpasses helt individuelt efter højden, så både store og små medlemmer i familien kan opnå den bedste komfort og funktionalitet. De mange indbyggede smarte funktioner gør Round og Square til det sikre valg. Brusemundstykkerne er udstyret med Easy Clean-design, der gør det nemt at tørre kalkaflejringer af. Selv montering er let med et fleksibelt vægfæste, der kan skrues eller limes på væggen.

Mere fra Villeroy & Boch Danmark

Villeroy & Boch Danmark

www.villeroy-boch.dk/

Inspiration til baddrømmenVilleroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen.Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkev…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere