28.11.2019  |  EL  |  Branchen

BLACK FRIDAY tilbud på alle uddannelser fra Byggeriets Ledelsescenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

BLACK FRIDAY er lige rundt om hjørnet, og hvorfor ikke kombinere ønsket om at styrke dine kompetencer inden for det digitale byggeri med et ekstraordinært godt tilbud fra Byggeriets Ledelsescenter. Vi starter Black Friday allerede i dag, hvilket giver dig god tid til at blive klogere på dit valg af uddannelse.

Fra i dag frem til fredag aften kl. 23.59 tilbyder BLC et eksklusivt Black Friday tilbud på alle vores uddannelser. Tilmeld én person for 16.995,- pr. deltager. Ved tilmelding af flere deltagere fra samme firma koster det 15.995,- pr. deltager.

Tilbuddet er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil deltage på en af vores efterspurgte uddannelser – måske endda sammen med en af dine kolleger og samtidig spare på deltagergebyret. Gennem vores uddannelser er du nemlig garanteret den nyeste viden fra førende fagfolk, du får styrket dine kompetencer og får ikke mindst et værdifuldt netværk med potentielle samarbejdspartnere fra alle dele af branchen.

Læs mere om uddannelserne her

Tags: RIB A/S

Mere fra RIB A/S

RIB A/S

www.rib-software.dk

Hos RIB brænder vi for at gøre byggeriet bedre. Vores klare målsætning er at hjælpe byggebranchen med at opføre, overlevere og drive byggerier optimalt og uden fejl.Hvert år koster fejl og forsinkelser i byggeriet milliarder af kroner. Det resulterer i mindre indtjening og forringet produktivitet.Vi ønsker at hjælpe byggeriet til at blive en avanceret branche, hvor digitale værktøjer og integreret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere