28.10.2021 | Navnenyt

BLICHFELD Power & Measurements fejrer 40-års jubilæum 1 november

Virksomheden blev grundlagt i 1981 i Hørsholm af Erik Blichfeld, og flyttede i 1988 til Kolding. Kolding blev valgt pga. placeringen midt i landet, hvor den centrale beliggenhed i dag er perfekt i forhold til seminar og kundebesøg.

I 2019 skiftede virksomheden navn fra Erik Blichfeld A/S til BLICHFELD Power & Measurements A/S, og næste generation har i år fejret 10-års jubilæum i virksomheden og kontinuiteten er derved sikret for vedvarende samarbejde og support med vores kunder og leverandører.

Virksomheden, der op igennem tiden har opbygget en bred erfaring indenfor branchen, er specialiseret i måleudstyr fra absolut førende producenter. HV-testudstyr, Transformertest, brydertest, kabeltest og kabeldiagnose, kabelfejllokaliseringsudstyr, sensorer, solar-måleudstyr, dataloggere, strømforsyninger, EMC-udstyr, power analysator, uddannelsessystemer mm. og leverer derfor til et bredt udvalg af virksomheder i Danmark.

I forbindelse med at virksomheden flyttede i nye lokaler i 2016, blev der plads til et større seminarrum samt udlagt en ny kabelbane med diverse udfordringer. De praktiske prøver på de løbende afholdt kurser i kabelsøger, kabelfejl og kabellokalisering kan nu foregå på egen specialbygget kabelbane her i Kolding.

BLICHFELD Power & Measurements A/S repræsenterer og supporterer et bredt udvalg af brands som AHLBORN, BURSTER, Delta Elektronika, EATON Sefelec, Elabo, ETL Prüftechnik, FLUKE, GMC, Kipp & Zonen, Megger, OMICRON, Rigol, Rohde & Schwarz, Schaffner, Schlöder, Schleich, Thalheimer, Vivax Metrotech, Wayne Kerr, Zes Zimmer mf.

Mere fra BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

www.blichfeld.dk

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har omfattende sortiment af måleinstrumenter, kabelfejl- Test og diagnoseudstyr mm. Hos os er kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere