Event

Bliv klogere på DS/HD60364!

Siemens A/S

www.siemens.dk

  • ind-presales@siemens.com
  • 44 77 55 55
  • Borupvang 9, 2750, Ballerup
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 22.10.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Klampenborg
Tilmeld  

I forbindelse med indførelse af de nye installationsregler i DS/HD60364 inviterer vi til en række seminarer rundt om i landet, hvor vi kigger på nogle af de ændringer, som påvirker kravene til elinstallationer.

Du har nu mulighed for at deltage i seminaret omkring DS/HD60364, hvor du vil blive opdateret på nogle af de nye regler, som vil påvirke det daglige arbejde med elinstallationer. På dagen vil vi fx komme ind på:

  • Vurdering af risikoen for transiente overspændinger fra fx atmosfæriske forhold og dermed brug af transientbeskyttelse
  • Nye regler om opdeling af installationen på flere fejlstrømsenheder
  • Gnistdetektorteknologi (AFDD) og brugen af denne iht. DS/HD60364

Dagen vil være en god blanding af gennemgang af regler og komponenter, som understøtter og viser, hvordan reglerne kan opfyldes. Der vil også være en kort introduktion til Siemens Simaris Design software, som er et dimensioneringsprogram til beregning af lavspændingsinstallationer.

Dagens indhold gør dig klogere på, hvordan du nemt kan opfylde dokumentationskravene.

Arrangementet varer fra 9:00 til 12:00 og efterfølgende vil der være en let forplejning.

Seminarerne vil foregå på forskellige lokationer fordelt rundt i landet i løbet af efteråret. Det er gratis at deltage og tilmelding sker efter først-til-mølle princip.

For nærmere information om datoer og steder se:

www.siemens.dk/60364

 

Er det relevant for dig…

Seminaret henvender sig til personer, der er ansvarlige for projektering og dimensionering af elinstallationer i alle slags bygninger lige fra boliger til kommercielle og industrielle bygninger.

Tilmeld dig på www.siemens.dk/60364

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere