05.03.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Bliver din bygning Corona-syg af nedlukning?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Deltag i online temamøde og hør hvad der egentligt sker med brugsvandsinstallationerne, når bygningernes har stået stille i en længere periode.

Det er almindelig kendt, at vandinstallationer ikke har godt af at stå ubenyttede hen gennem længere tid. Men hvad kan der egentlig ske, og hvad kan man selv gøre?

Ubenyttede installationer kan medføre, at der sker en opformering af bakterievæksten i brugsvandsinstallationerne, og dette kan igen betyde, at når man igen vil tage installationerne i brug, kan der konstateres forhøjede kimtal og eventuelt også legionella i disse.

  • Hvad er legionella overhovedet?
  • Hvordan opfører og spreder den sig i en varm brugsvandsinstallation?
  • Hvad er legionærsyge?
  • Er alle legionella-typer farlige?

Disse spørgsmål bliver behandlet på temamødet den 9. marts.

Læs mere om og tilmeld dig her: https://danvak.dk/produkt/bliver-din-bygning-corona-syg/

Tags: Danvak

Mere fra Danvak

Danvak

https://danvak.dk/

Danvak er et fagligt netværk for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima. Foreningen er et samarbejde mellem VVS Teknisk Forening og IDA HVAC, der er et fagteknisk selskab i Ingeniørforeningen IDA. Danvak arbejder for at højne medlemmernes kompetenceniveau gennem erfaringsudveksling, møder, kurser, konferencer og faglitteratur. Faglighed og netværk er omdrejningspunktet for Danvaks akti…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere