Event

Boligdimensionering - Onlinekursus

ELsikkerhed.dk ApS

www.elsikkerhed.dk

  • mail@elsikkerhed.dk
  • +45 7131 3434
  • Birk Centerpark 40
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 04.05.2021
Start tidspunkt: Kl. 9.00-11.30
Sted: Elsikkerhed.dk, Birk Centerpark 40, 7400 Herning
Tilmeld  

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab. Overholder du de simple retningslinjer sikrer du dig at installationen opfylder de gældende regler.

Den nye genvej til komplet dimensionering

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab, som dette kursus giver adgang til. Alle deltagere får udleveret vores ‘Gør det Kort’, som giver hurtigt overblik over de vigtigste ændringer inden for installationer i boliger og opfylder kravene til dimensionering efter standarden DS/HD 60364.

Kurset går i dybden med kravene til dimensionering i boliger, som skal følges, nu hvor den gamle Tabel 801a fra Stærkstrømsbekendtgørelsen afsnit 6 ikke længere er gyldig.

Overholder du de simple retningslinjer i vores dimensioneringsredskab, sikrer du dig at installationen opfylder de gældende regler.
Vigtigst af alt, så får du komplet dokumentation for installationer i boliger.

Med i kursusprisen er 1 styk Hoveddokument og 1 styk "Gør det kort". Du får
tilsendt materialerne på forhånd.

Deltag online lige hvor du er

Det kræver blot internetforbindelse og adgang til enten en computer eller tablet. Kurset afholdes via Microsoft Teams. Dagen før kurset vil du modtage en mail med et link til kurset. Her skal du tjekke ind 10 minutter før kurset starter.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere