04.05.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Boligstyringssystemet ABB-free@home® gør hverdagen lettere

Indhold fra partner Hvad er dette?

ABB’s populære boligstyringssystem ABB-free@home udbygges løbende med nye, smarte funktioner.

Her kan du læse mere om den nyeste udvikling.

Ny app til ABB-free@home i det intelligente hjem

Med ABB-free@home Next-appen får boligejere nu endnu bedre overblik og større kontrol over deres smart home-løsninger - fra at tjekke om et vindue står åbent, til at slukke lys eller skrue op/ned for varmen.

Appen er langt hurtigere og mere intuitiv end tidligere versioner. Boligejeren kan bruge den som fjernbetjening fra enhver mobil enhed eller til at konfigurere ABB-free@home® direkte fra sofaen - eller du kan hjælpe din kunde der, hvor du er.

Download appen fra App Store eller Google Play - eller kontakt ABB, og hør mere om ABB-free@home.

Nye DALI-komponenter til boliger med ABB-free@home.

Med ABB-free@home DALI Gateway kan DALI-belysning let integreres i enhver ABB-free@home-løsning - uden ekstra strømforsyning eller særskilt USB-programmering.

Samtidig præsenterer ABB en ny vejrstation, som med et simpelt USB-interface kan forbindes til flere ABB-free@home-brugere i eksempelvis en større ejendom.

Sig "Hey Google", og styr ABB-free@home med stemmen

Nu kan du styre boligens tekniske installationer med stemmen ved hjælp af ABB-free@home. Få eksempelvis Google-assistenten til at sætte det ønskede lys med Philips Hue - eller sluk/tænd for kompatible smart-enheder. Alt sammen ved at indlede med Hey Google.

Styr kaffemaskinen og ovnen med ABB-free@home

"Smarte" vaskemaskiner, ovne, kaffemaskiner m.m. fra Bosch, Gaggenau, Neff og Miele kan nu integreres problemfrit i ABB-free@home, der styrer boligens tekniske installationer. Dedikerede ikoner og kompatible funktioner gør det til en leg at opbygge scenarier.

Mere fra ABB A/S

ABB i Danmark er en del af den globale ABB-gruppe, som har hovedkontor i Schweiz.ABB er førende inden for kraft- og automationsteknologier, der forbedrer ydeevnen inden for forsyning, industri, transport og infrastruktur med mindst mulig påvirkning af miljøet.ABB-koncernen opererer i omkring 100 lande og beskæftiger ca. 140.000 medarbejdere. Med adresser i Esbjerg, Fredericia, Odense, Sk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere