Jobopslag

Brænder du for god VVS-projektledelse?

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

  • jj@jj-vvs.dk
  • 46 56 00 86
  • Rundageren 17, 2640 Hedehusene
Se profil  
Stilling: Projektleder, VVS
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 01.07.2021
Søg job  

Brænder du for at styre VVS fagentrepriser og/ eller hovedentrepriser? Ønsker du at komme ind i en virksomhed med fokus på faglighed og glade medarbejdere? Og vil du have god opbakning og daglig sparring?

I John Jensen VVS går vi en travl fremtid i møde og har brug for endnu en projektleder, der sammen med en gruppe på i alt 9 projektledere varetager både fag- og hovedentrepriser. Der er både brug for dig, der vil udvikle dig indenfor dette felt og dig, der har flere års erfaring og ønsker at komme ind i en virksomhed, der har travlt men stadig har fokus på:

  • Glade kunder
  • Glade medarbejdere
  • Sund økonomi

……disse tre ben danner også fundament for den meget tydelige fortsatte vækststrategi.

Din afdelingschef Gitte Nielsen fortæller, at ”den årelange rentable vækst og de gode resultater hos John Jensen VVS bunder i værdier som høj kvalitet, overholdelse af aftaler, glade medarbejdere og stærke kunderelationer. Det udgangspunkt har skabt den succes, vi har opnået indtil nu, og det er de værdier, vi tror på, bliver afgørende ledestjerner for at føre John Jensen kulturen videre. Vi kan tilbyde dig at blive en del af branchens absolut stærkeste VVS-fællesskab og få en vigtig rolle i at bære John Jensen VVS’ kultur videre”. Med andre ord, så glæder alle  200 medarbejdere i John Jensen sig til at byde dig velkommen i fællesskabet.

Læs mere om stillingen her

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere