14.09.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Case: Brændstofforbrug og kørselsadfærd (grøn kørsel) i indbakken

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med flådestyring fra Carlog får du Carlog Analytics, der er en månedlig eller ugentlig mailrapport med den forgangne uges eller måneds kørsel i firmaet.

Som noget nyt kan man nu også i Carlog Analytics se en opgørelse over de enkelte bilers brændstofforbrug samt kørselsadfærden (grøn kørsel) i perioden. Det er muligt at indstille helt præcist, hvilke oplysninger man vil se i sin rapport, så man på den måde får en skræddersyet version.

Med stigende brændstofpriser er forbrug og kørselsadfærd vigtigere end nogensinde. Kørselsadfærden er baseret på kørselsmønstre så som antallet af hurtige accelerationer, hårde opbremsninger og skarpe sving.

Se mere i videoen HER eller giv os et kald på tlf. 3197 4064

Mød os på facebook eller Linkedin

Mere fra Carlog System

Carlog System

https://carlog.dk/

Carlog System giver jer værktøjerne til digitalisering af flådestyring, værktøjshåndtering og kørselsregnskab.  Visionen er at spare virksomheder penge ved at frigive værdifuld tid. Det gælder alle størrelser af virksomheder og afdelinger.  Flådestyring giver et komplet overblik over jeres biler - og bl.a. mul…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere