23.03.2020  |  VVS  |  Byggeri

Brødrene Dahl arbejder videre - og holder butikkerne åbne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brødrene Dahl er som alle andre i Danmark berørt af COVID-19-udbruddet. VVS-grossisten fortsætter med at holde åbent i hele landet og har tænkt i nye initiativer for at opretholde service og begrænse smittefaren i butikkerne.

Byggeriet er Danmarks næststørste erhverv, og lige nu fortsætter håndværkere med deres jobs over hele landet. Det gøres så længe, det er forsvarligt at have folk på byggepladser og holde større afstand til hinanden end normalt. Hos Brødrene Dahl har man været tidligt ude med corona-foranstaltninger. Og i dag er nye arbejdsgange indøvet, ligesom medarbejderne kender deres ansvarsområder fra både hjemmekontorer og ude i butikkerne, fortæller Brødrene Dahls danske direktør, Peter Møller:

"Vi reagerede qua vores internationale setup ret hurtigt på coronavirussen, og vi sendte allerede i et tidligt stadie vores kontormedarbejdere hjem, opsatte stationære computere decentralt og tog de nødvendige rengøringsforanstaltninger. Vi agerer i en helt ny dagligdag, men det fungerer faktisk godt, omstændighederne taget i betragtning".

Hos Brødrene Dahl er den absolutte prioritet kundernes og medarbejdernes sikkerhed og sundhed. Således fortsætter man også lidt anderledes i dagligdagen:

"Vi kører på med vores aktiviteter i hele landet i det omfang, vi kan stå på mål for sundhed og sikkerheden. I disse dage tilpasser vi vores lokale butikker på en måde, der bedst muligt reducerer smitterisikoen for vores kunder og vores medarbejdere. Fx pakker vores personale på nogle lokationer indkøbskurvene for vores kunder, der ringer ordrerne ind eller bestiller online. Vi stiller så kurven udenfor, hvor kunden afhenter efter aftale. Det er enkelt, og det fungerer rigtig godt uden nogen form for kontakt. Vores allerstørste prioritet er naturligvis at sikre vores kunder og ansattes sikkerhed, og at vi i samarbejde med resten af Danmark kan bekæmpe coronavirussen. En del af vores mindre kunder er usikre på fremtiden, og de har appelleret til, at vi ikke lukker butikkerne. Det lytter vi til, og vi vil gøres bedste for at sikre fortsat adgang til vores sortiment i det omfang, det er forsvarligt, slutter Peter Møller.

 Samtlige Brødrene Dahl-butikker har åbent som normalt, men man bedes købe online eller ringe og hente bestillingen ude foran butikken. Derudover tilbyder de fleste Brødrene Dahl-butikker Kviklevering, hvor man kan få leveret sine produkter inden for en time på byggepladsen og dermed undgår unødvendig kontakt med for mange mennesker.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Coronakrisen

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere