22.05.2023  |  VVS  |  Sanitet

Brødrene Dahl dansk eneforhandler af NTG Plastik

Indhold fra partner Hvad er dette?

NTG Plastik, der har stor erfaring med at producere elsvejse- og spidsende-fittings til vand, afløb og gas, producerer højkvalitets-produkter, der opfylder de internationale certificeringskrav – herunder DK-VAND.

Brødrene Dahl er nu eneste danske grossist, som kan tilbyde kunderne et bredt sortiment af elsvejse- og spidsende-fittings fra NTG. Eneaftalen betyder samtidig et væsentligt større vareudbud på det felt end hidtil set og til absolut konkurrencedygtige priser.

-Vi står i kraft af den nye aftale med et meget bredere og attraktivt sortiment, fortæller Jonas Andersen, kategorichef Vand & Kloak i Brødrene Dahl.

Brødrene Dahl vil dermed lagerføre fittings fra NTG i størrelserne 25-400 mm. Visse fittings helt op til 710mm.

Ved at indgå aftale med Brødrene Dahl og blive synlig i de 53 butikker og på virksomhedens website, får NTG en ny stærk platform til både at markedsføre sig selv og rykke tættere på det danske marked.

NTG Plastik har eksisteret i 45 år og har opnået en høj grad af specialisering med både egen forskning, udvikling og design, ligesom virksomheden selv fremstiller støbeforme og driver eget testlaboratorium.

-Deres produktionsanlæg er virkelig højteknologisk, og NTG-produkternes høje kvalitet understreges af, at de i forvejen findes som førende mærkevarer over hele verden, fastslår Jonas Andersen, som derfor forventer, at kunderne vil tage rigtig godt imod de nye varer fra NTG Plastik.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere