29.11.2018  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl-direktør får nyt job

VVS-grossisten Brødrene Dahl skal finde en ny topchef, når administrerende direktør Jesper Faurholdt fra 1. februar skal stå i spidsen for Danske Shoppingcentre.

Byggevarekoncernen Saint Gobain Distribution Denmark, der er moderselskab for VVS-grossisten Brødrene Dahl og byggevarekæden Optimera, skal have ny topchef.

Det er den nuværende administrerende direktør, Jesper Faurholdt, der 1. februar tiltræder som ny direktør for Danske Shoppingcentre. Det oplyser sidstnævnte i en pressemeddelelse.   

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Jesper Faurholdt har kommerciel gennemslagskraft og stor erfaring i at arbejde strategisk med at levere gode oplevelser til kunder”, siger André Scharf, bestyrelsesformand i Danske Shoppingcentre, om valget af den kommende direktør.

49-årige Jesper Faurholdt blev direktør for Saint Gobain Distribution Danmark tilbage i juni 2015. Inden da gjorde han karriere i Coop, hvor han slutteligt var direktør for Kvickly. Desuden har Jesper Faurholdt tidligere arbejdet hos både Ikea og Dansk Supermarked.

-JKK

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere