12.05.2022  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl er igen blandt finalisterne til E-handelsprisen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Finalisterne til E-handelsprisen 2022 er fundet. Og 2022 bliver ingen undtagelse for landets største grossist på VVS, vand og kloak. Brødrene Dahl er igen i år nomineret til E-handelsprisen.

Digitaliseringen har haft kronede dage gennem coronakrisen, og nogle virksomheder har været gode til at tage udviklingen til sig og bygge endnu flere og forbedrede online kundeoplevelser det seneste år. De bedste i branchen har nu fået chancen for at blive hædret ved E-handelsprisen 2022, som netop har offentliggjort alle de nominerede. Det er Dansk Erhverv, der traditionen tro står bag den efterhånden anerkendte og prestigefyldte pris, og Brødrene Dahl ligger igen i år blandt finalisterne.

- Vi er stolte af igen i år at være blandt finalisterne til E-handelsprisen. Det er et meget seriøst setup, der også er med til at pushe Danmark og visse brancher i den rigtige retning. Brødrene Dahl har været nomineret og vundet priser gennem mange år, og det er blevet en del af vores digitale udvikling også at blive målt og vejet, så vi hele tiden bevæger os fremad på området. Det giver blod på tanden, og uanset om vi vinder eller ej, så glæder vi os til igen at være en del af prisuddelingen og hædre de dygtigste digitale spillere i branchen den aften, siger Sanne Vincent, E-handelschef i Brødrene Dahl.

Prisuddelingen finder sted den 19. maj 2022, hvor der skal findes vindere i flere kategorier. De nominerede til E-handelsprisen for bedste B2B-virksomhed med online omsætning over 200 mio. kr. er:
 

  • Brødrene Dahl
  • Damstahl
  • Brødrene A&O Johansen
  • EET Group
  • Hørkram

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere