04.01.2019  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl holder kæmpe åbningsfest i ny butik 9. januar

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Brødrene Dahls nye butik på Johann Gutenbergs vej i Aarhus er VVS, Vand & Kloak, Ventilation & Isolering og Værktøj er samlet under et tag, fordelt på hele 4.624 m2, hvor 75 medarbejdere står klar til at tage imod kunder.

Den nye butik åbnede allerede mandag den 26. november 2018, men den officielle åbningsreception er den 9. januar 2019. Her bydes på morgenmad fra kl. 5. Kl. 11 er den officielle åbning og fra kl. 11 til kl. 13 bydes der på lækker mad fra Havnens Perle

Alle kompetencer under ét tag

De seneste år er Brødrene Dahl gået i spidsen for at indfri kundernes stigende efterspørgsel i markedet for VVS, værktøj, vand og kloak, og det kommer nu til udtryk med en rekordstor butik, som de deler med Øland, beliggende i Aarhus. Forretningschef, Jan Sørensen, har samlet en kompetent medarbejderstab, klar til at servicere og rådgive håndværkerkunder og installatører.

- Den nye butik kommer til at huse alle Brødrene Dahl og Ølands kompetencer samlet under ét tag. I nye og moderne omgivelser er der fokus på alt lige fra VVS, vand & kloak, ventilation og isolering. Med den samlede faglighed vil kunderne ud over bekvemmelighed bla. via en stor drive through forhåbentligt mærke den tilgængelighed, der er indtænkt i de nye lokaler, både hvad angår varer og rådgivning, siger forretningschef Jan Sørensen og fortsætter:

- I praksis betyder det, at det bliver hurtigere og nemmere for kunder at handle byggematerialer, når de står midt i et komplekst byggeprojekt. Desuden vil nye mødelokaler designet til kunderne, 10 shop-in-shops, nyt cafemiljø og kyndig vejledning være at finde, når dørene til den nye VVS-, vand- og kloak-grossist.

Aarhus under rivende udvikling

Den nye butik bliver den fjerde og ekstra Brødrene Dahl butik i Aarhus, og det bevidner om en by i rivende udvikling. Hvert år vokser byen med 5.000 indbyggere, og ved siden af den nye butik etableres en ny bydel, der forventer at give 25.000 nye indbyggere tag over hovedet og alt tyder på, at byggeriet kun går en vej, nemlig opad.

-Specielt i dette område bliver der i disse år bygget rigtig meget, og det er derfor oplagt med en forretning lige netop her. Men den nye forretning er ikke kun tiltænkt lokalt byggeri. Vores placering tæt på motorvejen gør det nemt for entreprenører, håndværkere og installatører fra nær og fjern at lægge vejen forbi fra kl. 05.00 om morgenen til kl. 21.00 om aftenen, siger Jan Sørensen.

Brødrene Dahl-butikken kommer, som et led i missionen om øget tilgængelighed og målet om at møde kunderne, der hvor de er, også til at tilbyde drive-in-service som flere af kædens andre butikker, der skal gøre det endnu nemmere at hente forudbestilte leverancer.

-Det er vores opgave som VVS-, vand-, og kloak-leverandør at matche nye vilkår i markedet. Forventninger til installatøren fra hans kunder er en anden i dag, og det vil vi naturligvis gerne efterkomme ved at tilbyde den service og de produkter, der efterspørges, siger Jan Sørensen.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere