11.02.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Brødrene Dahl i den internationale elite som arbejdsplads

For sjette år i træk er Brødrene Dahl blevet kåret som Top Employer i en international undersøgelse.

Brødrene Dahl er igen i år at finde blandt de 1600 virksomheder verden over, der har opnået certificering som Top Employer 2021.

Det er Top Employers Institute, der har tildelt certificeringen på baggrund af målinger på en lang række parametre inden for blandt andet personalepolitik, karrieremuligheder, uddannelse, kommunikation. Brødrene Dahl blev første gang certificeret som Top Employer i 2016 og har fået certifikatet hver år lige siden.

”Det er en vigtig anerkendelse af vores arbejde med at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser. Brødrene Dahl har en lang tradition for at investere i medarbejdertrivsel. Vi er en flad organisation med højt til loftet og mange karrieremuligheder”, siger HR-direktør i Brødrene Dahl, Thomas Juul.

Ancienniteten i virksomheden er i gennemsnit er på lidt over 11 år. Og så tager Brødrene Dahl hvert år et antal elever ind. I 2020 startede 28 nye elever hvoraf 80-90 procent af de færdiguddannede elever fortsætter i job i virksomheden. Ovenstående er nogle af hovedpunkterne for virksomheden, som arbejder for diversitet og inklusion på arbejdspladsen.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere