26.01.2016  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl vil holde døgnåbent

Som den første VVS-grossist åbner Brødrene Dahl nu sin første døgnåbne butik. Installatørernes arbejdstider bliver mere og mere elastiske, og derfor skal det være muligt at få fat i VVS-materialer både ved midnat og ved daggry.

Fra den 1. februar kan morgenfriske VVS-installatører svinge ind hos Brødrene Dahl på Vallensbækvej i Brøndby allerede fra kl. 5 om morgenen. Og de kan komme igen om aftenen kl. 22 eller kl. 3 om natten, hvis de har brug for VVS-materialer eller ønsker at afhente en forudbestilt leverance.

Læs også: Brødrene Dahl sælger for en million via Facebook

Som det første sted i landet er Brødrene Dahls Brøndby-afdeling døgnåben med personale bag disken fra mandag morgen kl. 5 til lørdag kl. 12. non-stop.

Brødrene Dahl er den første VVS-grossist, der holder døgnåbent, og tiltaget skal ses som en tilpasning til installatørernes ændrede arbejdsmønstre.

”Vi møder flere og flere installatører, som starter og slutter dagen uden for branchens normale arbejdstider. Nogle starter meget tidligt for at undgå morgentrafikken, andre kommer fra den anden ende af landet og vil gerne kunne afhente materialer, når de kører over om aftenen eller natten. De skal ikke blive mødt af en lukket butiksdør”, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl Tommy Vestergaard og fortsætter:

”Vi vil gerne være fleksible og være der, når og hvor vores kunder har behov for det. Vi har åbent 24/7 på nettet for varebestillinger, og nu åbner vi også de fysiske butiksdøre”.

Salgsdirektøren fortæller, at installatørerne kan bestille deres materialer online frem til kl. 18 og hente dem i butikken på Vallensbækvej fra kl. 2 om natten.

De nye åbningstider er også en fordel for de installatører, der laver skadesservice og har vagttelefoner. De har hidtil skullet ringe og bede om at få butikken åbnet, hvis de manglede materialer uden for almindelig åbningstid. De kan nu udføre hasteopgaver uden unødig ventetid.

Største varesortiment
Brødrene Dahl i Brøndby er med over 12.000 varer på lager den Brødrene Dahl-butik på landsplan med det største sortiment. Dette samt butikkens placering ved motorvejen til København gør, at VVS-grossisten har valgt at afprøve de nye åbningstider netop her. For et år siden begyndte butikken at åbne allerede kl. 6, og det har været en stor succes.

”Jeg forventer, at vi får rigeligt at se til, også i ydertimerne. Vi har allerede i dag kunder i butikken i hele åbningstiden og ikke som tidligere primært om morgenen. Arbejdsdagene er ikke længere så afgrænsede. Jeg glæder mig til at kunne betjene kunder i butikken døgnet rundt”, siger Thomas Olsen, butikschef i Brødrene Dahl i Brøndby.

Mellem kl. 20 og 5 om morgenen betjenes butikken på Vallensbækvej af en medarbejder, og kunderne bliver af hensyn til sikkerheden lukket ind efter sluseprincippet, så der kun er én kunde i butikken ad gangen.

Læs også: Brødrene Dahl øger onlinesalget markant

De nye åbningstider betyder, at medarbejderstaben udvides med én medarbejder samt to tilkaldevikarer. I dag er der foruden butikschef Thomas Olsen fire medarbejdere og en elev i butikken.

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere