07.03.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Brødrene Dahl lancerer ny el-vandvarmer fra Bosch

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brødrene Dahl udvider nu sit sortiment af el-vandvarmere med den nye Tronic 4500 T el-vandvarmer fra Bosch. El-vandvarmeren, som findes i 6 størrelser, byder på en lang rækker fordele for både installatører og boligejere.

Tronic 4500 T er navnet på den nye serie af el-vandvarmere fra Bosch, som Brødrene Dahl nu forhandler. Dermed udvider VVS-grossisten sit sortiment med en helt nye type el-vandvarmere, der både på design og features puster nyt liv i en produktkategori, hvor der normalt ikke sker så meget.

Hurtig opvarmning og bakteriesikring

Blandt de nye features i Tronic 4500 T-serien er blandt andet Power Boost på op til 6 kW, som sikrer en kort opvarmningstid. Der er også indbygget frostsikring, hvilket betyder, at el-vandvarmeren kan stå i et uopvarmet rum i en længere periode uden at skulle tømmes. Det gør den særligt interessant for de mange sommerhusejere.

Derudover har alle modeller i Tronic 4500 T-serien automatisk anti-legionella-funktion, som sikrer et bakteriefrit miljø. Det betyder, at man som bruger ikke behøver bekymre sig, om temperaturen i vandvarmeren kommer op over 65 oC, hvor legionellabakterier dræbes.

Vejer og fylder mindre

For installatøren er Tronic 4500 T-serien også godt nyt. De nye Bosch el-vandvarmere er både lette og enkle at montere. De 6 forskellige modeller 30, 50, 80, 100, 120 og 150 fylder og vejer mindre end andre modeller på markedet. For eksempel vejer 120-modellen ikke mere end 44 kg. Alle modeller kommer i et stilrent, kompakt design og har betjeningsvenligt, digitalt display.

-Bosch har udviklet et virkelig spændende produkt, som prismæssigt er på niveau med andre el-vandvarmere, men med en stribe ekstra features. Vi er meget glade for at kunne tilbyde installatørerne dette nye alternativ. Som grossist vil vi gerne have et bredt sortiment, så vores kunder har noget at vælge imellem. Inden for el-vandvarmere har der hidtil været et begrænset udbud af muligheder. Derfor er det en stor glæde, at vi nu får et endnu bredere sortiment på hylderne, siger Søren Eriksen, kategorichef inden for varme og klima i Brødrene Dahl.

-Bosch er en stor koncern med mange ressourcer. Samtidig er Bosch et navn, alle kender, hvilket er en fordel for installatørerne i salgsprocessen, siger Søren Eriksen.

Brødrene Dahl har i forvejen et tæt samarbejde med Bosch inden for bl.a. varmepumper og gaskedler.

Tronic 4500 T-serien er allerede på hylderne i Brødrene Dahls 53 butikker og online på bd.dk.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere