06.06.2019  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl med grønt tiltag

Indhold fra partner Hvad er dette?

I starten af året meldte VVS-grossisten Brødrene Dahl ud, at de udfaser alle indkøbsposer af plastik i hele butikskæden. Nu er det kommet til kædens tilbudsaviser, som fra august måned bliver CSR-mærket.

Hos Brødrene Dahl produceres der hver måned 4000 tilbudsaviser – en avis der er en del af virksomhedens DNA. Men som noget nyt, vil Brødrene Dahls tilbudsaviser fra august være CO2-, FSC- og Svane-mærket på forsiden. Alle tre mærker der er en del af virksomhedens rejse mod at blive mere bæredygtige.

Med et FSC-mærke sikrer virksomheden, at træ og papir kan købes med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at producere. Dyr og planteliv bliver beskyttet, og de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. Med Svane-mærket stilles der skrappe krav til hele livscyklussen. Det betyder, at der kun bruges papir der er fremstillet energieffektivt, og som lever op til skrappere krav til kemikalier, hvor papiret skal være lavet lovligt og sporbart. Trykkeriet skal leve op til skrappe krav til tryksværte og andre kemikalier. Ifølge Brødrene Dahl selv, benytter virksomheden et trykkeri, som minimerer papirspild og har styr på al affaldssortering.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere