13.05.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Brødrene Dahl og Jens A. mødte flot opbakning til EL & TEKNIK 2022

Indhold fra partner Hvad er dette?

I sidste uge bød både Brødrene Dahl og Jens A. inden for på deres stande på Danmarks største elfagmesse.

Odense Congress Center var tirsdag til torsdag i sidste uge rammen om Danmarks største elfagmesse. Messen blev afholdt for første gang i 4 år pga. corona, og 140 udstillere, der repræsenterer branchens førende leverandører, præsenterede produktnyheder, nye løsninger, oplæg, networking og socialt samvær med tidligere og nuværende bekendtskaber på tværs af branchen med et fagligt fokus.

Det er første gang, VVS-grossisten Brødrene Dahl deltager med egen stand på messen. Brødrene Dahl har købt el-grossisten Jens A. for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter løsninger, der kombinerer VVS og el. De to virksomheder går sammen forrest i denne udvikling og viste på EL & TEKNIK vise, hvordan el- og VVS-programmerne i stigende grad supporterer hinanden.

-Vi er glade for at kunne vise, hvordan vi kan bidrage til udviklingen og understøtte installatørerne med totalleverancer. Det gælder inden for klima, herunder ventilation og varmepumper samt Smart Forsyning, hvor der bruges elektriske løsninger til at optimere udbyttet og minimere forbruget. Vi kan her bidrage med både den dybe produkttekniske ekspertise og rådgivning til installatørerne, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl, Søren Lisberg Andersen.
Den flotte opbakning til messen kunne mærkes hos Danmarks største grossist på VVS, vand og kloak, der havde mere end 1.600 besøgende igennem standen. For Brødrene Dahl er messen en unik mulighed for at møde kunderne i øjenhøjde, og vise deres stor klimaafdeling og en tilsvarende smartforsynings-division med stærke kompetencer inden for IoT. På EL & TEKNIK havde Brødrene Dahl et særligt fokus på varmepumper, intelligente vandmålere og fugtighedsmålere, samt samarbejdet med Jens A.

 - Vi går meget op i de nære relationer, og med den flotte opbakning til EL & TEKNIK i år er vi kommet endnu tættere på vores kunder. Rigtig mange installatører kiggede forbi vores stande og var interesserede i vores kompetencer, indenfor klima, IoT og alle de spændende muligheder i krydsfeltet mellem el og VVS,  siger salgsdirektør i Brødrene Dahl, Søren Lisberg Andersen.

På Jens A. stand blev der snakket meget med installatørerne om det tætte samspil med Brødrene Dahl, og de muligheder det vil give i fremtiden. Derudover blev der snakket solpaneler, el-materiel, belysning og automationsprodukter, med afsæt i Jens A. s kompetencer og dybe viden om teknologi og produkter blandt virksomhedens store skare af eksperter. Det brede program hos Jens A. er sammensat af adskillige kendte varemærker og en række egne agenturer, herunder et meget populært udbud af belysninger under Jens A.-navnet.

 EL & TEKNIK finder sted hvert andet år og afholdes næste gang i maj 2024.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere