27.09.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Brødrene Dahl sætter fokus på mental sundhed

Siden forsommeren har omkring 30 ledere og arbejdsmiljørepræsentanter i Brødrene Dahl været på skolebænken og lært om mental sundhed og psykisk trivsel i en organisation.

Brødrene Dahl sætter nu fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Et nyt kursusforløb skal ruste ledere og arbejdsmiljørepræsentanter i at værne om den psykiske trivsel på arbejdspladsen og sætte ind, hvis kollegaer ser ud til at mistrives.

”Vi er en socialt ansvarlig virksomhed, og vi vil gerne sikre, at det mentale aspekt også håndteres professionelt og respektfuldt på vores arbejdsplads. Derfor udstyrer vi nu vores ledere og arbejdsmiljørepræsentanter med en værktøjskasse, der sætter dem i stand til at spotte kollegaer med mentale udfordringer”, siger arbejdsmiljøchef i Brødrene Dahl, Sus Nielsen, og tilføjer, at virksomheden vil være med til at aftabuisere udfordringer med det mentale helbred.

To dages kursus
 
Kurset i psykisk arbejdsmiljø varer to dage. Foreløbig har omkring 30 ledere og arbejdsmiljørepræsentanter i Brødrene Dahl været på skolebænken, og forventningen er, at 150 vil være uddannede i løbet af de næste tre år. 

En af dem, der har været på kurset, er intern sælger Lasse Sivebæk Arnoldus, som har været utrolig glad for at have fået en større indsigt i psyke og mental velvære.

”Det er et område, jeg føler, mangler stort fokus både privat og på arbejdspladserne. Derfor er det vigtigt at få nogle redskaber til, hvordan man tackler det”, siger han og tilføjer:
”Jeg synes, det er stærkt, at min arbejdsplads Brødrene Dahl går i front med det”.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere