06.09.2021  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl sætter kurs mod Nordens største afløbsmesse

Grundet coronavirus har Nordens største udendørs afløbsmesse været udskudt. Men om få dage går det igen løs, når dørene bliver slået op den 8. til 9. september i Taastrup.

Når Brødrene Dahl åbner standen op til årets afløbsmesse, kan de besøgende glæde sig til en dag, der byder på socialt samvær, sparring og faglig dialog.

”Vi er fulde af forventninger og glæder os meget til igen at se vores kunder i øjnene. Efter en tid, hvor det ikke har været muligt, ser vi frem til at komme ud og genskabe den tætte dialog til vores kunder og hjælpe samt rådgive dem på bedste Brødrene Dahl maner”, siger Sinne Kold, Marketingchef i Brødrene Dahl.

Ifølge Sinne Kold er Rørcenterdagene en oplagt mulighed for at få en snak med de mange interesserede fagfolk om både produkter, markedsforhold og tendenser inden for vandforsyning og spildevand.

”Samtidig har de seneste måneder også budt på virkelige scenarier, som afspejler vigtigheden i lige netop det messen danner rammerne for. Vi har set, hvordan skybrud har medført massive oversvømmelser, og hvor vigtigt vand- og afløbsteknik samt klimatilpasning i relation til regnvand er – så vi kan passe på os selv og vores omgivelser”, mener Sinne Kold.

Fast mødested for fagfolk

Det er i år 18. gang at Rørcenterdagene bliver afholdt. Som noget nyt deltager deres ventilkompetencecenter. Desuden kan du høre mere om fremtidens digitale løsninger hos Brødrene Dahl eller tage en snak med kundeservice.

Rørcenterdagene finder i Taastrup den 8. til 9. september 2021 på Teknologisk Institut. Besøg på udstillingen er gratis og henvender sig til alle med interesse for vand- og afløbsteknik. Begge dage fra klokken 10.00 til 16.00. Adressen er Gregersensvej 1, 2630 Taastrup.  

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere