17.02.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Brødrene Dahl sætter sikkerhedsrekord

Brødrene Dahl afsluttede 2020 med nul arbejdsulykker med fravær. Også på andre sikkerhedsmålepunkter sætter Brødrene Dahl en ny standard.

Sidste år blev der ikke registreret en eneste arbejdsulykke med fravær i hele Brødrene Dahl, og i de 53 butikker har man nu arbejdet i over fire millioner timer uden alvorlige arbejdsulykker. Det er ny rekord i landets største VVS-grossist, som efter en mere alvorlig ulykke i 2011 har arbejdet systematisk på at nedbringe antallet af arbejdsulykker.

”Registrering er et meget vigtigt redskab for os, og vi gør en stor indsats for, at alle nærved-hændelser registreres. I 2020 var vi helt oppe på 900 registreringer. Det er vi faktisk glade for, for det viser, at medarbejderne er opmærksomme, og hvor vi skal gribe ind med forebyggende forbedringer”, siger arbejdsmiljøchef i Brødrene Dahl, Sus Nielsen.

Den målrettede indsats, som omfatter blandt andet sikkerhedsbesøg på adfærd og registreringer af nærved ulykker og hændelser, har for alvor givet pote de seneste år. Tilbage i 2011 var der 20 ulykker med fravær i Brødrene Dahl, i 2018 var der to, i 2019 var der en, og i 2020 nul. 

Brødrene Dahl arbejdsmiljøindsats bliver også bemærket i den internationale Saint-Gobain koncern, som hører til blandt verdens største byggevareleverandører. De 53 Brødrene Dahl-butikker er optaget i koncernens Millionaires Club, som omfatter de enheder, der har mere end en million arbejdstimer uden alvorlige ulykker.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere