20.01.2022  |  VVS  |  Varmeanlæg

Brødrene Dahl tilbyder nu leasing af varmepumper

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flere og flere virksomheder og institutioner får øjnene op for at varmepumper er en af de mest effektive opvarmningsformer. Men et højeffekt varmepumpeanlæg kan være en stor investering.

Derfor tilbyder Brødrene Dahl nu DVI varmepumpeanlæg med et enkelt, overskueligt og grønt udlejningskoncept i samarbejde med et af Danmarks største leasingselskaber.

DVIs højeffekt varmepumpeanlæg er et kvalitetsprodukt, som virksomheder får glæde af i mange år fremover. Det er anlæg med meget lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse. Men det er en stor investering af anskaffe et højeffekt varmepumpeanlæg. Derfor kan det give god mening at lease anlægget, frem for en stor engangsinvestering.

Udgangspunktet er kunden

Det tætte samarbejde mellem DVI og Brødrene Dahl har nu muliggjort at virksomheder og institutioner kan lave en leasingaftale på varmepumpeanlæg.   Konceptet henvender sig særligt til virksomheder, skoler, landbrug mm. Brødrene Dahls klimacenter har samlet et stærkt team af rådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med klimaløsninger. Med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov laver rådgiverne beregninger af den mulige besparelse – også på det grønne regnskab. Ved at lease en varmepumpe, kan den enkelte virksomhed nemlig både spare penge og nedsætte CO2-udledningen. På baggrund af disse beregninger, plus de fysiske muligheder ude hos den enkelte virksomhed, vurderes størrelsen på varmepumpen. Og så bliver denne viden omsat til en månedlig leasingydelse.

Salgschef for Klima Lars Pedersen fra Brødrene Dahl fortæller: ”Med samarbejdet med DVI omkring højeffekt varmepumpeanlæg, kan vi tilbyde et kvalitetsprodukt, som kan holde i mange år fremover. Og med relativt korte tilbagebetalingstider. Men det er en stor engangs-investering. Og derfor har flere kunder efterspurgt en leasing-aftale. Derfor tilbyder vi nu dette.”

Et dansk kvalitetsprodukt med fleksibilitet

De højeffektive varmepumper fra DVI er dansk producerede. Her er håndværket i orden og fungerer som plug and play løsning. Og Brødrene Dahl tilbyder on site besigtigelse af erhvervsbygningen. DVI anlæggene leveres som en enhed klar til installation.

Varmepumperne er opbygget i moduler, som hver har en varmeeffekt på 40 kW. Disse moduler sammenkobles for at opnå den ønskede samlede varmeeffekt til det specifikke projekt. Varmepumpen er økonomisk fordelagtig at anvende i projekter med varmebehov fra 40 – 800 kW.

”DVI varmepumpeanlæggene kan både anvendes som eneste opvarmningskilde, men kan også fungere som et hybridanlæg sammen med andre opvarmningsformer. Hybridanlæg er en fremragende installationsform, hvor man opnår en lavere investering og samtidig store økonomiske samt CO2 besparelser. Det giver en stor fleksibilitet for vores kunder.” fortæller Lars.

Varmepumpestyringen tilpasser automatisk suppleringsvarme fra olie, gas, biobrænsel eller el-varme via varmeshunt. Suppleringsvarmekilden anvendes til tilførsel af ekstra effekt eller forhøjet temperatur, som ligger uden for varmepumpens formåen. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har store forventninger til dette samarbejde og vi tror på, at vi med dette set-up vil kunne bidrage yderligere til den grønne omstilling”, slutter Lars.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere