30.11.2020  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Brødrene Dahl udvider cykellevering

I september begyndte Brødrene Dahl at køre kvikleverancer ud med cykelbude fra to af deres butikker på i København. Initiativet har været en så stor succes, at de nu udvider leveringsmuligheden til endnu en af deres butikker i København.  

Cykelleveringen er et tiltag, Brødrene Dahl har afprøvet som led i realiseringen af deres ambition om at drive en mere bæredygtig forretning. Samtidig skal det gøre det lettere for deres kunder at få småmaterialer leveret. Siden september har grossisten testet leveringsmetoden fra to butikker i København, henholdsvis på Vesterbro og Amager. De positive reaktioner fra kunderne gør nu, at Brødrene Dahl udvider muligheden i deres butik på Østerbro.

”Kundernes respons på at modtage deres Kvikleveringer på cykel har udelukkende været positive. Og samtidig kan vi se, at leveringstiden i mange tilfælde er blevet kortere. Derfor føler vi os trygge ved at rulle cykellevering ud i flere af vores butikker, som er placeret i København”, fortæller Lasse Halliday, Logistikdirektør for Brødrene Dahl.

Selvom det er et lille skridt på vejen mod en bæredygtig forretning, ser Brødrene Dahl det som en succesoplevelse allerede at kunne udvide servicen til flere forretninger. 

Cykelleveringer fra Brødrene Dahl er mulig fra butikkerne på Rejsbygade på Vesterbro, Holmbladsgade på Amager og nu Strandboulevarden på Østerbro.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere