19.07.2016  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl udvider i Sønderjylland

VVS-grossisten Brødrene Dahl åbner sin første fysiske butik i Sønderborg.

Danmarks største VVS-grossist, Brødrene Dahl, slår til efteråret dørene op for en ny forretning i Sønderborg. Udvidelsen kommer efter en stigende efterspørgsel i Sønderborg og omegn, hvortil virksomheden længe har leveret byggematerialer. Salgschef i Brødrene Dahl, Tim Nielsen, forklarer:

”Vi kan allerede nu mærke, at der er efterspørgsel i Sønderborg. Nu glæder vi os bare til at møde de lokale kunder i butikken. Et fysisk møde er noget helt andet end et møde over telefonen. Jeg er sikker på, at den nye butik vil styrke vores forhold og relationer til Sønderborgenserne”, siger Tim Nielsen, der er ansvarlig for den nye butik i det jyske.

Fokus på det lokale
Den nye butik i Sønderborg kommer til at ligge på Ringbakken 2, tæt på havnefronten og med direkte indkørsel fra motorvejen. Forretningen vil rumme Brødrene Dahls klassiske sortiment, men også blive tilpasset byens installatører. Især det sidste er vigtigt for Tim Nielsen:

”Det er vigtigt for os, at kunderne bliver mødt med et sortiment, der er skræddersyet til deres behov. Vi har heldigvis stor erfaring med salg til Sønderborgenserne, og det gør det nemmere. Vores fokus er lokal, lokal og atter lokal, derfor er varerne på hylderne altså nøje udvalgt til lokalmiljøet”, siger salgschefen.

Læs også: Brødrene Dahl-messer vil klæde fagfolk på til fremtiden

Den nye butik i Sønderborg bliver VVS-grossistens butik nummer 53.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere