08.10.2020  |  VVS  |  Intelligente installationer

Brødrene Dahl vælger åben IoT-standard

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brødrene Dahl har valgt at basere sin IoT-løsning på åbne standarder for at give kunder størst mulig valgfrihed. Brødrene Dahl lægger dermed afstand til proprietære løsninger på markedet og kommer med et mere fleksibelt og økonomisk bud på fremtidens IoT.

Brødrene Dahl har taget endnu et vigtigt skridt i sin IoT-strategi. Virksomheden har valgt også at basere sine IoT-løsninger på den åbne LoRaWAN standard og følger dermed trop med toneangivende virksomheder som Amazon, Alibaba, Cisco, Bosch og British Telecom, der arbejder for at udbrede LoRaWAN som global IoT-standard.

-Vi har valgt at gå med en åben standard for at kunne tilbyde vores kunder størst mulig frihed, når de skal vælge sensorer og målere. Vi ønsker ikke at binde nogen i et lukket netværk, da vi mener, fleksibilitet er et nøgleord i et marked, der er i hastig udvikling. Desuden kan vi tilbyde en løsning i et helt andet prisleje, som vi mener vil styrke udbredelsen af IoT-løsninger i forsyningssektoren betragteligt, siger IoT-projektleder i Brødrene Dahl, Lars Glerup.

Klar med totalløsning
Brødrene Dahls IoT-software er blevet godkendt i forhold til de internationale LoRaWAN-specifikationer, og virksomheden er nu klar til at rulle sin IoT-løsning til forsyningssektoren ud. Både hardwaren, softwaren og netværket er på plads i en totalløsning, som omfatter både målere, sensorer, dataopsamling, distribution og analyse.

Brødrene Dahl gik ind i IoT tidligere på året med opkøbet af MobilePeople og har siden etableret en forretningsenhed, der udelukkende beskæftiger sig med IoT-løsninger. Med blåstemplingen af virksomhedens IoT-software som LoRaWAN-kompatibel følger et medlemsskab af den globale LoRa-Alliance, hvor Saint-Gobain Distribution Denmark, der ejer Brødrene Dahl, nu indtræder.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere