10.06.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Brødrene Dahls logistikcenter opnår CSR-hæder igen

Brødrene Dahls logistikcenter i Randers er endnu engang blevet hædret for sit målrettede arbejde med CSR.

Det er blevet væsentligt sværere at blive CSR-certificeret i Randers Kommune. Ud over at virksomhederne nu skal recertificeres hvert andet år, har kommunen også skærpet kravene, så kun de virksomheder, der arbejder med langtidsholdbar social ansvarlighed, hædres med det eftertragtede CSR-certifikat. 

Brødrene Dahls centrale logistikcenter i Randers kan som den første virksomhed nu bryste sig af endnu en CSR-hæder. Logistikcentret har allerede modtaget flere priser for sit årelange arbejde med at tilbyde jobs til unge, sygemeldte og langtidsledige på kanten arbejdsmarkedet. Det gælder blandt andet Randers Kommunes CSR-certificering og den fagligt anderkendte TUR’s Uddannelsespris. Virksomheden er også nomineret til dette års CSR-pris, der uddeles til efteråret.

”Vi er meget stolte over at være den første virksomhed, Randers Kommune har besluttet at certificere under de nye krav. Selvom vi driver et højteknologisk lager, kan vi sagtens finde egnede jobs til medarbejdere med særlige behov, og det tror jeg, at alle virksomheder kan”, siger Lasse Halliday, logistikdirektør i SGDD, der ejer Brødrene Dahl.

Han mener, at det er en god og vigtig udvikling, at CSR-certificeringen nu er tidsbegrænset til to år, og at der er et skærpet fokus på jobfastholdelse.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere