03.03.2020 | Navnenyt

Brøndum har ansat Torben Jepsen som salgs- og projektudviklingschef

Brøndum har budt velkommen til Torben Jepsen som salgs- og projektudviklingschef.

Torben har tidligere været i Brøndum i mere end 23 år, hvor han bl.a. var servicechef og afdelingsleder i entreprise. I perioden fra august 2017 og indtil nu har han været afdelingschef for Entreprise Jylland VVS hos Kemp & Lauritzen i Aarhus.

Nu er han tilbage hos Brøndum, og det er både han og virksomheden rigtig glade for. I sit nye virke som salgs- og projektudviklingschef kommer Torbens primære fokus til at ligge på salg, kundepleje og interne udviklingsprojekter.

”Jeg har fået en rigtig god modtagelse i min første tid i Brøndum, og det er dejligt at være tilbage. Nu glæder jeg mig til at tage endnu mere fat i arbejdet og komme ud og gøre opmærksom på de mange kompetencer, Brøndum kan byde ind med på bl.a. VVS-, sprinkler- og ventilationsområdet,” siger Torben.

Torben Jepsen kan kontaktes på 53 60 59 01 og tj@brondum.dk.

Mere fra BRØNDUM A/S

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg. I Danmark, i Grønland og internationalt.Brøndum er grundlagt i 1943 og er i dag en moderne, familieejet entreprenørkoncern, der sætter godt håndværk over alt andet. Virksomheden har omkring 400 medarbejdere fordelt ov…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere