17.09.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Brøndum har fundet sin nye topchef

Afløseren for Jes Jensen som administrerende direktør i Brøndum-koncernen har tidligere været direktør i både Kemp & Lauritzen og NCC.

Det bliver 49-årige Tue Sjøntoft, der tiltræder stillingen som administrerende direktør for Brøndum-koncernen ved årsskiftet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Tue Sjøntoft har en lang erfaring med virksomheder, der arbejder inden for bygge- og installationsprojekter samt teknisk service. Han kommer senest fra Kemp & Lauritzen, hvor han har bestridt posterne som økonomidirektør og konstitueret direktør. Tue Sjøntoft har desuden været økonomidirektør i NCC Enfamiliehuse og i Hoffmann.

”I et felt af mange kvalificerede kandidater har vi valgt Tue Sjøntoft, dels fordi han gennem sin karriere har dokumenteret markante resultater indenfor udvikling og effektivisering af organisation og processer, dels fordi han har stor fokus på medarbejderne og på at skabe en god virksomhedskultur. Og i kølvandet på Brøndums succesfulde turnaround er det netop denne kombination af kompetencer, vi har brug for fremover”, fastslår Torben Bjerre-Madsen, bestyrelsesformand for Brøndum-koncernen.

Tue Sjøntoft er uddannet cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School. Privat er han gift med Louise Sjøntoft, der er HR-direktør i NCC. Parret har fire børn og bor i Rungsted.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere