15.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Brøndum International får ny direktør med solid erfaring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nils Skeby, der indtil for nylig var havnedirektør i Fredericia, skal pr. 1. maj 2019 stå i spidsen for Brøndum International.

Brøndum International, der varetager Brøndums internationale aktiviteter, har fået ny direktør. Det er den 55-årige Nils Skeby, der har fået ansvaret for den daglige ledelse af den internationale del af Brøndum-koncernen. Nils Skeby kommer med solid erfaring inden for vækst, strategiudvikling og turn around.

Senest kommer han fra en stilling som administrerende direktør for ADP A/S, som ejer og driver tre havne i Danmark. Her har han gennem de seneste år gennemført en udviklings- og vækstplan for selskabet. Udviklingen har bl.a. omfattet ændring af ADP’s kerneforretning, så selskabet ikke længere er så afhængigt af indtægter fra olien i Nordsøen, som det har været tilfældet tidligere.

Herudover har Nils Skeby stor ledererfaring fra sit virke i en række andre virksomheder – bl.a. fra YIT A/S Olie & Gas (i dag Caverion), Semco Danmark og Dansk Svejse Teknik A/S.

"Vi glæder os meget over at kunne byde Nils Skeby velkommen i Brøndum. Nils kommer med rigtig meget viden og erfaring, som vi i Brøndum helt sikkert kommer til at få stor gavn af," siger Tue Sjøntoft, adm. direktør i Brøndum-koncernen.

Nils Skeby starter i Brøndum den 1. maj 2019.

Mere fra BRØNDUM A/S

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg. I Danmark, i Grønland og internationalt.Brøndum er grundlagt i 1943 og er i dag en moderne, familieejet entreprenørkoncern, der sætter godt håndværk over alt andet. Virksomheden har omkring 400 medarbejdere fordelt ov…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere