18.07.2018  |  VVS  |  Branchen

Brøndum overtager fjernvarmeaktiviteter i det midtjyske

Teknikentreprenøren Brøndum har et mål om at styrke firmaets position i Midtjylland. Derfor overtager firmaet en række fjernvarmeaktiviteter i blandt andet Aarhus og Silkeborg, hvor EWII Teknik har løst opgaver.

Brøndum-koncernen overtager EWII Tekniks fjernvarmeaktiviteter i Midtjylland. 

Det sker på baggrund af, at teknikentreprenøren har et ønske om at posionere sig i Midtjylland. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Nyt studie: Eldrevne varmepumper bør erstatte fjernvarmen 

”Aftalen betyder, at 12 af EWII Tekniks medarbejdere overdrages til Brøndum. Det sikrer os en markant styrkelse af vores position på fjernvarmeområdet i Midtjylland, og de nye medarbejdere tilknyttes Brøndums afdeling i Aarhus”, oplyser koncerndirektøren Jes Jensen.

Brøndum har i forvejen ansvaret for vedligeholdelse af fjernvarmenettet i flere storbyer – især på Sjælland og i hovedstadsområdet.

- JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere