11.04.2017  |  VVS  |  Branchen

Brancheprofilen: 'Det er vigtigt med en sund og digital udvikling'

Hos Lemvigh-Müller har man i de seneste år investeret i digitale løsninger, der bl.a. skal give kunderne en bedre service. Med sin erfaring skal Frederik Aakerlund som ny it-direktør modne grossistens eksisterende it-løsninger.

Hvad består dit nye job i?
Mit nye job som it-direktør består i at have overordnet ansvar for it-afdelingen og alle de it-løsninger, som Lemvigh-Müller anvender i dag. Lemvigh-Müller har de seneste år investeret kraftigt i forskellige løsninger, som giver kunderne en bedre service, samtidig med at håndteringen af varer og ordrelægning er blevet mere effektiv. Mine fremtidige opgaver vil bl.a. blive brugt på nye projekter og modning af eksisterende løsninger.

Hvorfor har du valgt at arbejde i grossist-branchen?
Jeg har egentlig ikke tænkt over, at jeg lige netop skulle arbejde i grossistbranchen. Jeg faldt egentlig bare for Lemvigh-Müller som virksomhed, da den virker til at have en masse gode planer inden for it og andre digitale løsninger, og så virker Lemvigh-Müller som en stabil og god virksomhed, der behandler sine ansatte godt.

Læs også: Brancheprofilen: "Vi skal følge med udviklingen"

Hvad bliver den største udfordring i dit nye job?
Min største udfordring vil være at sikre en både god og sund digital udvikling fremadrettet. Lemvigh-Müller er i gang med en digital rejse, og det er min opgave at hjælpe virksomheden videre.

Hvad går fritiden med?
I min fritid holder jeg af at være sammen min kone og mine tre børn. Derudover bruger jeg tid på at sætte vores hus i Lyngby i stand – det er af lidt ældre dato, hvorfor det nogle gange kan virke som et sort hul at skulle vedligeholde det – på den anden side er der også altid noget at tage sig til.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere