22.02.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Brancheprofilen: ”Vi skal følge med udviklingen”

Det er vigtigt at følge med udviklingen i ventilationsbranchen, særligt når det gælder ny teknologi, mener Jens Christensen, der er ny produktionsleder i ventilationsvirksomheden Venti.

Hvad består dit nye job i?
Mit nye job som produktionsleder består i personaleansvar og medarbejderpleje. Jeg skal altså være med til at sørge for, at det er en god arbejdsplads for de ansatte. Derudover er jeg ansvarlig for forskellige udviklingsprojekter og produktionsoptimering.

Hvorfor har du valgt at arbejde med ventilation?
Jeg er uddannet maskinarbejder og senere maskintekniker. Min baggrund i metalbranchen giver mig kompetencer, der passer til ventilationsverdenen. Og så syntes jeg stillingen hos Venti lød spændende, da jeg hørte om den. Virksomhedens værdier var særligt noget, jeg bed mærke i. Ventis ledelse lægger stor vægt på at behandle medarbejderne godt, og her er et godt miljø.

Hvad bliver den største udfordring i dit nye job?
Det er meget svært at svare på, på nuværende tidspunkt. Selvfølgelig er der nogle daglige udfordringer, som jeg er ansat til at håndtere, men større udfordringer kan jeg ikke sige noget konkret om. Dem tager jeg med oprejst pande, efterhånden som de skulle opstå.

Læs også: Brancheprofilen: Ny distriktschef skal samle forretningen

Har du et godt karriereråd?
Hvis man er omstillingsparat og har en positiv indstilling, så kommer man langt. Derudover er det også vigtigt at følge med branchen og udviklingen, særligt når det gælder ny teknologi. Derved er man med til at holde virksomheden på et teknologisk højt niveau. Det er det, vi skal leve af fremadrettet, det er der ingen tvivl om. 

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere