19.03.2013

Brancheprofilen: Nu er jeg den sure chef

Da tidligere direktør i Desitek A/S Ernst Boye Nielsen sidste sommer gik på pension, tiltrådte Steen Jep Emming og hans kollega gennem næsten 20 år, Kim Hafjall, som adm. direktører. Det delte ansvar er både udfordrende og fordelagtigt.

Hvorfor har du valgt at arbejde med el-sikkerhed?
Det var nok lidt en tilfældighed, at jeg kom til at arbejde med lyn- og overspændingsbeskyttelse. Men området er evigt aktuelt, og selv om vi måske ikke redder menneskeliv, så er vi med til at spare vores kunder for skader og driftstop samt de omkostninger, det fører med sig.

Læs også: Brancheprofilen: Omkostningerne skal holdes i et jerngreb

Hvad er udfordringen ved at være to adm. direktører?
Helt klart at samarbejdet skal fungere. Der skal være klare afgrænsninger af ansvarsområderne, enighed om linjen og en god kemi.

Om Steen Jep Emming

Stilling:
Adm. direktør (økonomi og drift) i Desitek A/S

Uddannelse:
Maskiningeniør med speciale i styring og reguleringsteknik fra Odense Teknikum

Tidligere ansættelser:
Arbejdede efter folkeskolen som mekaniker og alt-muligt-mand i Burundi. Har desuden været salgsingeniør hos Thrige Teknik/ABB-service samt salgsingeniør og ordre- og økonomimand i Desitek A/S, som han var med til at starte.

Når de ting er på plads, ser jeg det som en stor fordel at have en sparringspartner i det daglige, da det giver bedre mulighed for at gå ned i detaljerne. Det sværeste ved jobbet er dog nok at have ’mistet’ 15 kollegaer og nu i stedet være ’den sure chef’.

Hvor ligger væksten inden for el-sikkerhed?
Vores afhængighed af fungerende elinstallationer stiger hele tiden, for samfundet går i stå, hvis der ikke er strøm.

Læs også: Brancheprofilen: Jeg sætter den grønne kurs

Vi oplever i disse år, at vejret skaber nye udfordringer, og derfor er vores fokusområde at sikre en fejlfri funktion af elinstallationer under alle vejrforhold. Af samme grund har vi i de senere år desuden specialiseret os indenfor strømforsyning og nødstrøm.

Mere fra Mette

Mette Staal Nielsen

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere