16.02.2012

Brancheprofilen: "Jeg sætter den grønne kurs"

Månedens brancheprofil er stolt over at have været på lønningslisten hos Brødrene Dahl i 26 år. Lige nu er hans fokus blandt andet at sætte klima på dagsordenen i branchen.

Hvad er det bedste ved dit job?

Jeg har en spændende og uforudsigelig hverdag, hvor jeg gennem mit arbejde er med til at gøre Brødrene Dahl til en dagsordensættende leverandør til byggebranchen.

Hvorfor har du valgt at arbejde i vvs-branchen?
Jeg kom til branchen ved en tilfældighed, men i dag kan jeg ikke forestille mig et mere udfordrende arbejde. Vvs-branchen er nemlig hele tiden i udvikling og forandring, og man skal evne at tænke nyt for at begå sig i den.

Hvad er den største udfordring i dit arbejde lige nu?
Det er at sikre den rette kurs og strategi for området ”Bygningsinstallation” hos Brødrene Dahl i en tid med en eskalerende, global krise. Det er også at sætte klima på dagsordenen, så vi sikrer, at branchen udvikler sig proaktivt og får en grøn tankegang.

Hvordan holder du dig fagligt opdateret?
Jeg deltager i Brødrene Dahl Academys kurser, og så søger jeg inspiration i netværk og hos eksterne udbydere af relevante kompetenceuddannelser.

Hvad er du mest stolt af i din karriere?
Jeg er stolt af at have været ansat i den sammen virksomhed i 26 år og fortsat være i stand til at finde inspiration og motivation hver dag. Det har Brødrene Dahl en del af æren for, for virksomheden har været dygtig til at vurdere, hvornår jeg har haft brug for nye udfordringer.

Hvordan kobler du af, når du har fri?
Jeg er frivillig leder i en idrætsforening og så arbejder jeg gerne med socialt arbejde i velgørende organisationer.

www.installator.dk/branchen

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere