23.01.2013

Brancheprofilen: Jeg udfordrer gerne det eksisterende

Per Kronil, Managing Director i Danmark for Roth Nordic, tror på, at man bliver god til det, man brænder for. Selv brænder han for at motivere.

Hvad er det bedste ved dit job?
Roth Nordic lægger mange kræfter i at skabe innovative løsninger. Vi lytter til markedet, men prøver samtidigt at ligge lidt foran og dermed være med til at præge udviklingen. Vi har alle et ansvar for at nedbringe energiforbruget. Derfor er det en stor tilfredsstillelse at kunne fortælle mine børn, at vi hos Roth Nordic arbejder efter et ”ØkoEnergiKredsløb”, hvor vi producerer energi, lagrer energi og distribuerer energi med mindst mulig miljøbelastning.

Læs også: Brancheprofilen: Omkostningerne skal holdes i et jerngreb

Hvad har været den største udfordring i dit job?
At agere bindeled og katalysator imellem markedet og vores bagland hos Roth Nordic. Da jeg kom til Roth Nordic for cirka et år siden, søsatte vi en ny strategi. Det betød, at gamle vaner skulle brydes, og at man skulle vænne sig til en ny måde at arbejde på. I den proces er det min opgave at sørge for, at vi hele tiden bliver på sporet, og at alle finder tryghed i den nye hverdag.

Om Per Kronil

Stilling: Managing Director i Danmark for Roth Nordic

Uddannelse:

  • Certificate og diploma i Business Administration, Henley Management College
  • MBA, Leadership, Henley Business School

Tidligere ansættelser:

  • Director International Sales, Ostnor
  • Salgsdirektør, Max Sibbern A/S

Hvilke kompetencer har ført dig til dit nuværende job?
Det er ofte sådan, at det, man brænder for, bliver man også god til. Jeg brænder for markedet, salg og de mennesker, jeg arbejder sammen med. Jeg arbejder meget målrettet på at udløse potentialet, så virksomheden præsterer optimalt. At få mine medarbejdere til at udvikle sig er en fornem motivationsfaktor for mig.

Læs også: Brancheprofilen: Vi bevæger os på en smal sti

Ofte har man udviklingsmuligheder, som ligger langt ud over det, som man selv har forestillet sig. Jeg udfordrer gerne det eksisterende. Ikke blot for udfordringens skyld, men fordi jeg mener, at man hele tiden skal tage temperaturen på den nuværende situation. Blandt andet derfor afsluttede jeg sidste år en MBA-uddannelse, som gav mig en god teoretisk ballast og udviklede mig både personligt og fagligt.

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere