02.06.2021  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Brand! Så skal det gå stærkt!

Indhold fra partner Hvad er dette?

På en brandstation skal alt fungere 100% effektivt. Ved udrykning er det derfor vigtigt, at alt er optimeret samtidig med, at der skabes en optimal sikkerhed for brandmænd og personalet på stationen.

Et væsentligt element i denne forbindelse er, at der skabes en udsugningsløsning, så brandstationen ikke fyldes med udstødningsgas fra brandbilerne. Udstødningsgas giver ubehag og risiko for alvorlige sygdomme, hvilket naturligvis skal undgås.

Vi har skabt forskellige udsugningsløsninger, som lever op til disse krav, samtidig med at driftssikkerheden er i top.

F.eks. kan en løsning sammensættes, så udsugningen automatisk startes, når porten til brandstationen åbnes. Det kan ligeledes sætte op, så mundstykket automatisk slipper udstødningsrøret, når brandbilen forlader stationen. Dette kan ses på videoklippet herunder.

Hvis du har spørgsmål kontakt os på tlf. 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere