11.02.2020  |  EL  |  Sikring

Brandklassificerede lastafbrydere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Opfylder alle krav til brandsikkerhed

Sikkerhed i det offentlige rum er topprioritet for ABB. Med de nye brandklassificerede lastafbrydere fra 20 til 720 A får du en løsning, der opfylder alle termiske krav til at holde offentlige områder røgfri, hvilket er med til at sikre, at der kan ske en sikker evakuering af personer i tilfælde af brand.

Pålidelig under ekstreme forhold
Kabinetmaterialet er specielt designet til installationer, hvor strømforsyningen skal opretholdes selv ved høje temperaturer. For at sikre en sikker og pålidelig drift i meget varme miljøer er vores afbrydere testet i henhold til standarden EN 12101-3.

Lastafbryderne er designet til at opretholde strømforsyningen ved følgende temperaturer og tidsintervaller:

 - 200 ⁰C i 120 minutter

 - 300 ⁰C i 60 min

 - 400 ⁰C i 120 minutter

Sikkerhed og beskyttelse
Vores klassificerede lastafbrydere opretholder strømforsyningen og sørger for isolering af vigtigt røgudsugnings- og ventilationsudstyr. Låsning med hængelås er muligt i OFF eller ON/OFF position.

Kabinetterne til afbrydere over 125 A er udstyret med en sikkerhedslås, der forhindrer døren i at åbne i tilfælde af kortslutning.

Mere fra ABB A/S

ABB i Danmark er en del af den globale ABB-gruppe, som har hovedkontor i Schweiz.ABB er førende inden for kraft- og automationsteknologier, der forbedrer ydeevnen inden for forsyning, industri, transport og infrastruktur med mindst mulig påvirkning af miljøet.ABB-koncernen opererer i omkring 100 lande og beskæftiger ca. 140.000 medarbejdere. Med adresser i Esbjerg, Fredericia, Odense, Sk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere