15.02.2019  |  EL  |  Branchen

Bravida fik en stærk afslutning på 2018

Engagementet i to store sygehusbyggerier betyder, at Bravidas omsætning i fjerde kvartal af 2018 løftede sig med 23 procent.

Bravida Danmark kom godt ud af fjerde kvartal i 2018, hvor omsætningen steg med 23 procent. Det oplyser teknikentreprenøren i en pressemeddelelse.  

Stigningen er primært drevet af installationsvirksomheden, hvor Bravida blandt andet er involveret i to store sygehusprojekter.  

Hvis der kigges på hele 2018 steg Bravida Danmarks omsætning med 24 procent til knap 3,2 milliarder svenske kroner mod cirka 2,5 milliarder i 2017.  

Driftsresultatet for fjerde kvartal steg med 40 procent til 69 millioner svenske kroner, hvilket gav en driftsmargin på 7,7 procent mod 6,7 procent året før.   

”Vi er kommet ud med det bedste resultat nogensinde, hvilket er yderst tilfredsstillende. Omsætningen er endnu engang øget, hvilket i høj grad skyldes organisk vækst”, siger Johnny Hey, administrerende direktør i Bravida Danmark, og fortsætter:

”Fremadrettet vil vi have et skarpt fokus på at udvikle vores serviceforretning for at sikre en god balance mellem service- og installationsopgaver. Desuden oplever vi en efterspørgsel på nye tekniske løsninger til automatisering og energioptimering, og nu handler det om at levere bedst muligt på denne efterspørgsel”.

Ordreindgangen var fem procent lavere end i samme periode året før og udgjorde 697 millioner svenske kroner. Samlet for året steg Bravida Danmarks ordreindgang dog med 23 procent. Ordreindgangen består primært af mindre og middelstore ordrer både indenfor installationsprojekter og service.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere