12.10.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Bravida indgår serviceaftale med Bygningsstyrelsen

Bygningsstyrelsen har tildelt Bravida Danmark A/S en landsdækkende kontrakt, som beløber sig til omkring 40 millioner kroner.

Aftalen, som Bygningsstyrelsen har tildelt Bravida Danmark A/S, indeholder alle planlagte og ikke-planlagte aktiviteter i forbindelse med Bygningsstyrelsens ejendomme i hele landet. Aftalen, hvoraf den samlede kontraktsum beløber sig til omkring 40 millioner kroner, løber over tre år med mulighed for yderligere forlængelse i op til tre år. Den gælder på service inden for områderne drift, vedligehold, reparationer og udskiftning af tekniske installationer og udstyr.

”Jeg er rigtig glad for, at vi har indgået denne omfattende serviceaftale med Bygningsstyrelsen som i udbuddet har lagt betydelig vægt på leverandørens evne til at håndtere energioptimeringer og grøn omstilling”, siger Carsten Bo Knudsen, der er regionsdirektør i Bravida Danmark Region Øst.

I løbet af opgaven forventer Bravida at beskæftige omkring 40-50 personer.

Kontrakten er opdelt i 2 delaftaler, henholdsvis Øst og Vest for Storebælt. Aftalen gælder fra december 2021.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere